Skip to content

Razer Enki PRO Negru/Verde – Noul Etalon al Luxului în Gaming, Scaunul PREMIUM definitiv

scaun ganer razer enki pro

Salut, și bine ai venit în regatul confortului de TOP, ia loc. Aici, Razer Enki Pro (vezi în eMAG) – simbol al luxului și performanței – este rege. Creat pentru a impresiona cu Alcantara® PREMIUM și dotat cu un spătar cu dublă densitate, Enki Pro nu doar redefinește – ci revoluționează conceptul de scaun de gaming, combinând într-un mod unic rafinamentul cu utilitatea supremă.

Acesta este elementul cheie care va intensifica experiența oricărui gamer, indiferent de nivelul său de experiență.
Fii pregătit, pentru că jocul abia acum începe.

Caracteristici Razer Enki PRO:

Doar privindu-i caracteristicile, un aspect frecvent la modelele Razer, vei înțelege că Enki Pro e cel care îți va permite să simți cu adevărat esența gaming-ului profesional și de lux.

Caracteristici generale:
• Marcă: Razer
• Model: Enki PRO
• Tip de scaun: Ergonomic, pentru gaming
• Compatibilitate: Gaming / Birou
• Tapițerie: Piele sintetică PREMIUM și material textil Alcantara
• Material umplutură: Spumă rece turnată cu densitate mare
• Structură: Cadru metalic , rezistent și robust (din oțel)
• Bază: Tip stea cu 5 brațe, din aluminiu vopsită cu pulbere
• Roți: 60 mm, durabile și silențioase din silicon PRO
• Pernă: Cervicală din spumă cu memorie (detașabilă și reglabilă)
• Funcții: Arc lombar proeminent incorporat în spătar, funcție practică de înclinare (max 16º), înclinare spătar până la 152º, balansare, blocare, rotire 360º, reglare înălțime (7 cm), cotiere 4D
• Sistem de ridicare: Piston cu gaz, clasa 4
• Greutate maximă suportată: 136 kg
• Culoare: Negru / Verde

Dimensiuni:
• Adâncime șezut: 46 cm
• Lățime șezut: 55 cm
• Înălțime scaun: 131 – 138 cm
• Lățime spătar: 51,5 cm
• Înălțime spătar: 83,5 cm
• Greutate scaun: 21 kg

Recomandări de utilizare:
• Înălțimea recomandată a utilizatorului: 155–205 cm
• Greutatea recomandată a utilizatorului: Până la 136 kg
• Accesorii incluse: Pernă cervicală, kit de asamblare și manual de instrucțiuni.

De ce are acest pret Razer Enki PRO?

De ce e așa de costisitor Enki Pro, te întrebi?
Ei bine, nu e doar unul dintre cele mai fine scaune de gaming produse de Razer, ci și o adevărată emblemă a luxului. Nu doar că-și justifică prețul prin folosirea exclusivă a materialelor premium, caracteristici inovative și design ergonomic orientat către nevoile unui gamer autentic, dar mai pune mare preț și pe estetică. Poate că în lumea virtuală nu-ți pare atât de important, dar hai să fim serioși – fiecare detaliu contează. Și acest scaun premium nu-ți promite doar să-ți transforme experiența de gaming, ci să te introducă într-o lume de lux și confort.

Cumpara in oferta scaun pentru gaming Razer Enki PRO:Ce-l face pe Enki Pro să iasă în evidență

Acesta e punctul în care Enki Pro își face apariția triumfătoare. Ce-l separă de restul scaunelor de gaming?
Ei bine, pune în balanță un design ergonomic rafinat, materiale de lux și o atenție la detalii de neegalat.

Pentru că Enki Pro nu e doar un scaun – e o adevărată experiență TOP zilnica. Fiecare element, de la cotierele reglabile până la spătarul confortabil, distribuirea uniformă a greutății, tapițeria din Alcantara, finisajele din carbon și perna specială, a fost gândit cu măiestrie pentru a-ți oferi un confort maxim.

Scaun gaming Razer Enki PRO review – YouTube

Ce-ți oferă mai mult Enki Pro? Avantaje PREMIUM TOP

Acum te gândești: Ce am putea avea de câștigat mai mult cu modelul Enki Pro, în comparație cu celelalte modele Razer Enki? Ei bine, nu doar că beneficiezi de un scaun ergonomic de cea mai înaltă calitate, dar ai și o serie de avantaje exclusive ce-l separă de restul scaunelor de gaming. Iată ce-ți pune Enki Pro la dispoziție:

 • Confort zilnic: Cu o bază a șezutului generoasă de 54 cm, design sportiv și spătarul extins, Enki Pro asigură o distribuție perfectă a greutății tale. Asta se traduce prin confort maxim, chiar și în timpul sesiunilor lungi de gaming.
 • Sprijin lombar integrat: Te ajută să menții o postură corectă și reduce oboseala când stai așezat pentru perioade lungi. Arcul lombar al Enki Pro susține delicat partea inferioară a spatelui tău.
 • Densitate optimă: Un echilibru perfect între confort și suport îți este oferit de pernele scaunului, combinând o bază a scaunului mai moale cu un spătar mai ferm.
 • Piele sintetică de calitate: Enki Pro dispune de un finisaj dublu: unul moale și texturizat pentru zonele de contact și altul, rezistent la uzură, pentru marginile exterioare.
 • Înclinare adaptivă: Te poți apleca înapoi și simți sprijinit fără a fi nevoie să reglezi ceva. De la înclinare reactivă la unghiul de până la 152°, ai flexibilitate totală.
 • Pernă cervicală cu spumă magnetică: Aceasta oferă un sprijin perfect pentru cap și gât. Este ușor de reglat, rămâne pe loc în timpul utilizării și combină confortul cu suportul datorită formei sale curbe și spumei moi.
 • Tapiserie Alcantara®: Material moale la atingere pe spătar și baza scaunului pentru o senzație premium, cu marginile exterioare căptușite cu piele netedă și durabilă.
 • Design de carbon: Partea neacoperită cu căptușeală dispune de un design estetic de carbon, oferind o estetică spectaculoasă.

Aceste ultime trei caracteristici sunt, de fapt, cele care disting cu adevărat Enki Pro.
Perna cervicală cu spumă magnetică, tapiseria din Alcantara și designul de carbon aduc un plus de lux și personalitate scaunului, transformând fiecare sesiune de gaming într-o experiență unica. Acestea reprezintă esența experienței Razer Enki Pro – o combinație magistrală de confort, funcționalitate și estetică premium.

Razer Enki PRO vs Razer Enki ori Quartz:

Diferențele dintre Enki Pro și celelalte modele din gama Razer Enki, cum ar fi Enki (vezi review) și Quartz (vezi review), sunt vizibile și au un impact semnificativ. Iată care sunt principalele puncte de diferențiere:

 • Tapiserie Alcantara®: O senzație premium unică.
 • Design de carbon: Personalitate și estetică de top.
 • Pernă cervicală cu spumă magnetică: Confort superior.
 • Dimensiuni ajustate: Confort maximizat și susținere top.

Păreri scaun Razer Enki PRO:

Fiind un model nou pe piață, acesta încă nu a acumulat recenzii de la clienți pe platformele românești recunoscute.
Însă, după cum ai putut vedea, acest scaun de gaming aduce o serie de inovații și avantaje ce-l diferențiază de alte modele. Așa că, deși nu avem încă feedback de la cumpărători, ne putem aștepta ca, în curând, recenziile pozitive să înceapă să curgă. De fapt, de ce să nu fii tu cel care dă tonul? Ești invitat să descoperi Razer Enki Pro și să împărtășești experiența ta cu restul comunității de gaming!

Magazin online cu prețuri ieftine ce vinde Razer Enki PRO:

Când vine vorba despre achiziția unui scaun gaming de top, nu e de joacă. Căutăm cele mai bune oferte, cele mai atrăgătoare promoții și, desigur, reducerile cele mai generoase. În plus, dacă putem să cumpărăm produsul dorit la un preț ieftin, cu atât mai bine. Și dacă ne aducem aminte de perioadele de reduceri masive, precum Black Friday, o întrebare vine natural: oare de unde am putea să cumpărăm un Razer Enki PRO la un preț accesibil? Ei bine, avem răspunsul pentru tine.

În momentul de față, scaunul de gaming Razer Enki PRO poate fi achiziționat online doar de pe eMAG.
Acesta este unul dintre cele mai mari și mai de încredere magazine online din România, care adesea surprinde cu reduceri substanțiale pentru produsele de gaming. Mai mult, eMAG are o gamă largă de produse de gaming de top, ceea ce îl face locul ideal pentru a cumpăra un Razer Enki PRO. Cu un simplu click pe logo, te vei bucura de oferta cea mai avantajoasă.
Așadar, nu mai sta pe gânduri, eMAG te așteaptă cu cel mai bun preț pentru Razer Enki PRO!

Razer Enki PRO: Supremația în confortul gaming-ului pentru profesioniști:

În concluzie, Razer Enki PRO reprezintă apexul performanței în lumea scaunelor de gaming. Cu design-ul său inovator, perna cervicală cu spumă cu memorie magnetică iese în evidență, oferind un suport de neegalat pentru cap și gât, în timp ce finisajul cu aspect de carbon și dimensiunile sale reduse adaugă o notă distinctivă, ridicându-l pe un piedestal distinct față de scaunele de gaming obișnuite.

Structura interioară, cu o umplutură de densitate optimizată, asigură un echilibru perfect între confort și suport, creând astfel un mediu ideal pentru sesiunile lungi de gaming.

Prin urmare, Razer Enki PRO nu este doar un scaun, este o investiție în experiența ta de gaming.
Este pentru jucătorul care dorește mai mult, care își dorește supremul. De ce să nu te răsfeți cu cel mai bun? Încoronează-te cu scaunul suprem pentru jucătorul suprem – adică tu! Alege Razer Enki PRO și vei face diferența în fiecare sesiune de joc.

Cumpara in oferta scaun ergonomic gaming Razer Enki PRO:Rezumat
product image
Review
1star1star1star1star1star
Adauga Stelute
no rating based on 0 votes
Marca
Razer
Numele produsului
Enki PRO
Pret
RON 4990
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări