Skip to content

Playseat Puma Active – Scaun Gaming cu design inovator dedicat pasionaților de jocuri pe consolă

scaun Playseat Puma active rosu

Ne aflăm în fața unui nou scaun de gaming, cu un design neobișnuit, dar foarte atrăgător. Inspirat din experiența PUMA, Playseat® oferă un scaun de joc inovator, care se adaptează perfect corpului tău. În cele ce urmează, vom analiza îndeaproape acest produs – Playseat Puma active (vezi în evoMAG) -, pentru a vedea dacă promisiunile sale se materializează.

Caracteristici Playseat Puma active:

Pentru a înțelege pe deplin toate beneficiile și avantajele acestui scaun (despre care vom vorbi în detaliu mai jos), totul începe cu înțelegerea detaliilor sale specifice – de la designul inovator și colaborarea cu Puma, la caracteristicile ergonomice și funcționale.

Caracteristici generale:
• Marcă: Playseat
• Model: Puma active
• Tip scaun: Scaun pentru gaming
• Compatibilitate: Consola (PlayStation, Xbox, Nintendo) și jocuri pe telefon, tabletă etc.
• Tapițerie: Material textil ActiFit ™ (respirabil și rezistent, cu țesătură moale, anti pete, special realizat de Playseat®)
• Material umplutură: Spumă poliuretanică
• Structură: Cadru metalic robust și rezistent (din oțel)
• Bază: MotionForce ™ (cu picioare din cauciuc), fără roți
• Funcții: Buzunare de depozitare pentru accesorii (telefon, manetă, controler, telecomandă, încarcător etc), se adaptează mișcărilor tale, pernă cervicală incorporată în spătar
• Greutate maximă suportată: 122 kg
• Culoare: Roșu

Dimensiuni:
• Înălțime scaun: 77 cm
• Lungime scaun: 38 cm
• Lățime scaun: 38 cm
• Greutate scaun: 7 kg

Recomandări de utilizare:
• Înălțimea recomandată a utilizatorului: 120–220 cm
• Greutatea recomandată a utilizatorului: Până la 122 kg
• Accesorii incluse: Kit de asamblare și manual de instrucțiuni.

Ce-l face pe Playseat Puma active atât de special?

Îmbinând un design unic și special, scaunul de joc Playseat Puma Active reprezintă esența controlului absolut în timpul unei sesiuni de gaming. El este meticulos gândit pentru a asigura o poziție optimă jucătorilor de toate nivelurile, vârstele și înălțimile – făcându-l potrivit chiar și pentru copiii cu înălțimea de peste 120 cm. Ceea ce îl distinge în peisajul echipamentelor de gaming este capacitatea sa de adaptare la ritmul de joc – o caracteristică rar întâlnită, care îi conferă un statut revoluționar.

Gândește-te doar la un singur lucru: de câte ori îți schimbi poziția doar într-o repriză de FIFA, care durează cât? 4 sau 6 minute, haha? Așadar, să luăm, de exemplu, un meci de FIFA intens. Tu, un bun jucător de FIFA, știi că fiecare poziție reprezintă practic și rezultatul, și, în cazul de față, odată cu Playseat Puma Active, poziția câștigătoare vine de la sine. Să luăm un caz concret:

• Marchezi un gol și simți nevoia să sărbătorești – iar scaunul tău se balansează odată cu tine în modul Cruise, amplificând bucuria momentului și permițându-ți să-ți exprimi emoția în mod liber.

• Apoi, lucrurile devin serioase, iar tu trebuie să te concentrezi pentru a păstra avantajul, mai ales când rivalul te presează. Activezi modul Defense și scaunul îți oferă stabilitatea necesară pentru a-ți păstra calmul și precizia.

• Iar când ești pe punctul de a câștiga, modul Win îți încarcă toată greutatea în față, partea din spate a scaunului se ridică și te poți concentra total pe joc.

Practic, este ca și când ieși pe contra-atac și trebuie să faci rapid tranziția între apărare și atac, înțelegi?
Playseat PUMA Active este cel de-al 12-lea jucător!

Poate că nu ți-ai dat seama până acum, dar cu Playseat Puma Active, fiecare schimbare de poziție devine o parte integrantă a experienței de joc, creând o imersiune cu adevărat realistă (mai jos vei găsi poze care îți exemplifică această situație).

Această libertate de mișcare, combinată cu atenția la detalii și calitatea construcției, este ceea ce-l face pe Playseat Puma Active un scaun de gaming cu adevărat special. Indiferent dacă ești în modul de atac sau de apărare, scaunul de joc se adaptează la mișcările tale. Plus, îți oferă tot confortul de care ai nevoie, chiar și după ore întregi de joc. Deși este unul dintre cele mai bine vândute produse de pe Vexio, oferta de pe eMAG este una de nerefuzat.
Acum poți cumpăra acest model la cel mai bun preț online.

Cumpara in oferta scaun de gaming Playseat Puma active:Playseat PUMA Active Gaming Seat Review – Youtube

De ce are acest pret Playseat Puma active?

Prețul pentru Playseat Puma Active poate părea la prima vedere substanțial, dar trebuie să ținem cont de faptul că acesta nu este un simplu scaun, ci un echipament de gaming specializat, având un design unic, ce reflectă o atenție meticuloasă la detalii și înțelegerea aprofundată a nevoilor gamerilor.

Este mai mult decât un scaun, este un partener dedicat pentru experiența ta de gaming.
Chiar dacă poate fi considerat o investiție inițială, devine extrem de avantajos atunci când se profită de o ofertă specială. Iar beneficiile pe termen lung, precum confortul îmbunătățit, libertatea de mișcare și experiența de joc mai imersivă, îi justifică cu siguranță prețul. Gândește-te la Playseat Puma Active ca la un upgrade al experienței tale de joc, un upgrade ce merită făcut, mai ales atunci când este la un preț accesibil.

Scaun Gaming Playseat Puma Active – O alegere perfectă pentru entuziaștii de consolă

Dacă ești un jucător pasionat de consola, acest scaun de gaming este perfect pentru tine. Playseat Puma Active este creat special pentru aceia dintre noi care nu mai pot lăsa maneta din mână. Înainte de a discuta despre avantajele sale majore, care sunt fără îndoială de top, vrem să înțelegi pe deplin valoarea reală a acestui produs.

Active Gaming Seat vine cu patru „moduri” principale care oferă libertate totală de mișcare și care te lasă să alegi poziția care se potrivește cel mai bine stilului tău de joc, acțiunii de la momentul respectiv sau preferințelor tale de confort. Acestea sunt:

Cruise mode:

Acesta este modulul care îți permite să te balansezi ușor, folosindu-ți picioarele, creând un mediu ideal pentru momentele de relaxare sau pentru vizionarea scenelor din jocuri.

Defense mode:

Atunci când lucrurile încep să devină intense în joc, acest mod îți oferă stabilitatea necesară. Este perfect pentru confruntările cu adversarii dificili, când ești nevoit să rămâi nemiscat pentru a îți păstra concentrarea.

Attack mode:

Acesta este modulul pentru momentele în care tensiunea atinge apogeul în joc. În această poziție, balansarea este redusă la minimum și spatele tău rămâne într-o poziție verticală pentru a-ți menține concentrarea și reacțiile la nivel maxim.

Win mode:

Când ești pe punctul de a obține victoria, acest mod îți transmite întreaga greutate în față, partea din spate a scaunului se ridică și astfel te poți concentra total pe joc.

Gândește-te la o partidă de FIFA, de exemplu.

 • Când ești în avantaj cu 2-0, ești în modul Cruise, relaxat și dezinvolt.
 • Dacă rezultatul devine egal, s-ar putea să simți nevoia să treci în modul Defense.
 • Când adversarul începe să te conducă, vei găsi confort în modul Attack.
 • Însă, odată ce reușești să marchezi alte două goluri și te afli din nou în avantaj, poți să treci în modul Win.

Așadari, sari și bucură-te de fiecare victorie manifestnadu-te liber cu Playseat Puma Active – un scaun gaming inovator.

Beneficii și limitări ale scaunului Playseat Puma Active

Modelul Playseat Puma Active este, într-adevăr, un produs specific pentru iubitorii de jocuri, având multe avantaje care merită luate în considerare. Cu toate acestea, ca orice produs, are și câteva limitări. Hai să le explorăm pe ambele.

Avantaje:

 • Preț avantajos: În comparație cu alte scaune de gaming similare, Playseat Puma Active oferă un raport calitate-preț excelent.
 • Colaborare cu Puma: Proiectat în colaborare cu un brand renumit în industria sportivă, Puma, acest scaun promite o calitate de top.
 • Materialul Textil ActiFit™: Acesta asigură confort și durabilitate, adaptându-se perfect corpului tău.
 • Baza MotionForce™: Aceasta asigură stabilitate și libertate de mișcare în același timp.
 • Calitatea deosebită: Realizat cu atenție la detalii și folosind materiale de înaltă calitate, scaunul promite durabilitate pe termen lung.
 • Ușurința cu care se montează: Scaunul se montează rapid și fără bătăi de cap.
 • Rezistența: Scaunul poate suporta o greutate de până la 122 kg.
 • Libertatea de mișcare: Designul unic al scaunului îți oferă libertate totală de mișcare în timpul jocului.
 • Buzunarele laterale: Acestea sunt perfecte pentru stocarea accesoriilor de gaming.
 • Confortul și ergonomia: Scaunul este proiectat pentru a te menține confortabil și concentrat ore întregi.
 • Disponibilitate culori: Poți alege între roșu și negru, în funcție de preferințele tale.

Dezavantaje:

Niciun produs nu este perfect, și Playseat Puma Active nu face excepție. În ciuda numeroaselor sale beneficii, există și câteva limitări.

 • Balansare: Designul unic al scaunului, care îți oferă libertatea de a te balansa, poate fi de fapt un dezavantaj pentru unii utilizatori care ar prefera mai multă stabilitate.
 • Greutatea maximă: Scaunul poate susține o greutate de până la 122 kg, deci poate nu fi adecvat pentru toți utilizatorii.
 • Limitat pentru console: Designul său specific face ca scaunul să nu fie potrivit pentru utilizarea la un birou, cu tastatură și mouse, deoarece este creat cu gândul la jucătorii de console.

În concluzie, Playseat Puma Active este un produs de înaltă calitate care aduce multe beneficii jucătorilor de console, dar vine și cu câteva limitări care trebuie luate în considerare.

Rosu intens sau Negru elegant pentru scaunul Playseat PUMA active?

Așa cum am menționat anterior, scaunul pentru gaming Playseat Puma Active vine în două culori atractive: un roșu intens și un negru elegant.

Alegerea va depinde de gustul tău personal și de stilul pe care îl preferi pentru spațiul tău de joc.

Păreri scaun pentru jocuri Playseat Puma active:

Deși acest produs este încă relativ nou pe piața din România, fără multe recenzii disponibile online, răspunsul internațional a fost extrem de pozitiv. Cei mai mulți utilizatori l-au lăudat pentru designul inovator, colaborarea cu Puma și calitatea excelentă a materialelor.

Cumpără online Playseat Puma active: Acum mult mai ușor

Niciun moment nu a fost mai potrivit pentru a achiziționa online Playseat Puma Active la un preț accesibil.
Există o multitudine de opțiuni disponibile, cu oferte, promoții și reduceri în abundeță, mai ales pentru acest model în timpul evenimentelor de shopping precum Black Friday. În afară de evoMAG și eMAG, mai poți consulta ofertele de la CEL, ForIT, ItGalaxy, Vexio și PC Garage. O simplă apăsare pe logo te va aduce mai aproape de Playseat Puma Active și de cea mai bună ofertă.

Unboxing si montare scaun Playseat Puma active:

Concluzie:

În concluzie, Playseat Puma Active este un scaun de gaming dedicat celor pasionați de jocuri pe console.

Acest scaun reprezintă rezultatul inovator al colaborării dintre Playseat și PUMA, combinând confortul excepțional cu un design distinct, fără a compromite nici calitatea, nici durabilitatea. Oferă libertatea de mișcare de care orice gamer are nevoie, oferind în același timp stabilitate și suport. Conceput ca un partener de joc care te însoteste în cele mai intense competiții de FIFA sau în orice alt joc pe consolă, scaunul Playseat Puma Active se comportă mai mult ca un antrenor din umbră, gata să te asiste în obținerea performanței maxime.

În ceea ce privește prețul, acesta este surprinzător de competitiv, având în vedere toate caracteristicile inovatoare pe care le aduce. Playseat Puma Active reprezintă nu doar o alegere excelentă pentru orice entuziast al gamingului, ci și un pas înainte în îmbunătățirea experienței tale de joc. Nu în ultimul rând, achiziționarea online a scaunului Playseat Puma Active nu a fost niciodată mai simplă sau mai convenabilă. Nu rata această oportunitate, mai ales când poți beneficia de cele mai bune oferte online.
Profită de ocazie și treci în faza urmatoare a experienței tale în gaming – marchează diferența!

Cumpara in oferta scaun pentru gaming Playseat Puma active:Rezumat
product image
Review
1star1star1star1star1star
Adauga Stelute
no rating based on 0 votes
Marca
Playseat
Numele produsului
Puma Active
Pret
RON 930
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări