Skip to content

Pernă Ergonomică pentru spate cu Masaj Sandberg 640-85 USB

Transformă-ți scaunul de gaming sau de birou într-un centru de relaxare cu perna lombară cu masaj Sandberg 640-85 (vezi în Vexio). Ideală pentru ameliorarea oboselii și îmbunătățirea confortului în timpul sesiunilor lungi – compatibilă cu orice tip de scaun.

Caracteristici pernă lombară Sandberg 640-85:

• Marcă: Sandberg 640-85
• Model: 640-85
• Tip: Pernă lombară cu masaj
• Compatibilitate: Universală
• Culoare: Negru (logo brodat în alb)

• Ajustabila: Da
• Material tapițerie: Textil
• Material umplutură: Spuma cu memorie
• Husă: Nedetașabilă din textil
• Dimensiuni: 40x20x10 cm.

Analiză cost-beneficiu perna cu masaj pentru spate Sandberg 640-85:

Perna lombară Sandberg 640-85 este o inovație remarcabilă în domeniul accesoriilor pentru scaune, oferind suport ergonomic și, în același timp, o funcție relaxantă de masaj. Echipată cu un motor de masaj încorporat ce dispune de două niveluri de viteză, perna se dovedește a fi un instrument ideal pentru relaxarea mușchilor obosiți. Flexibilitatea sa este sporită prin alimentarea USB, permițând utilizarea chiar și cu o baterie externă. Portabilitatea acestei perne o face ideală pentru o varietate de spații, inclusiv biroul, canapeaua sau mașina. Descoperă cea mai bună ofertă online pentru a adăuga confortul masajului la scaunul tău.

Cumpără în oferta perna pentru spate cu masaj Sandberg 640-85:


Perna cu masaj pentru zona lombară Sandberg 640-85 – Funcții și Beneficii:

Perna pentru spate 640-85 de la Sandberg aduce o nouă dimensiune confortului, cu funcția sa de masaj inovatoare.

  • Dotată cu un conector USB-A și un cablu de 1.4 metri, perna oferă o experiență de relaxare accesibilă oriunde.
  • Specificațiile tehnice includ un comutator cu trei moduri (Încet, Rapid, Oprit), o tensiune nominală de 5V și o viteză de 4500 rpm, totul la un consum redus de energie de doar 1W și 0.2A curent.

Aceste caracteristici fac din perna Sandberg un accesoriu ideal pentru orice utilizator care își dorește relaxare și confort suplimentar.

Ergonomie, confort și calitate TOP – perna scaun gaming cu masaj

Designul ergonomic al pernei Sandberg 640-85 asigură o adaptare perfectă la forma spatelui, oferind un suport optim pentru zona lombară. Spuma cu memorie de înaltă calitate se adaptează la conturul corpului, iar materialul textil oferă un plus de confort. Ideală pentru utilizare îndelungată, perna cu masaj Sandberg este un accesoriu esențial pentru oricine petrece mult timp pe scaun.

Pro și Contra pernă lombară cu vibratii Sandberg 640-85:

Pro:

  • Suport ergonomic pentru coloana vertebrală.
  • Funcție de masaj cu două viteze.
  • Ușor de alimentat și utilizat cu conector USB.
  • Compatibilă cu o varietate de scaune.

Contra:

  • Disponibilă într-o singură culoare.
  • Husa nedetașabilă poate necesita îngrijire specială.

Păreri perna ergonomica pentru spate cu masaj Sandberg 640-85:

Deși perna cu masaj Sandberg 640-85 este o noutate pe piața din România și încă nu a acumulat recenzii, publicații precum 3rd Strike și WhatNext au remarcat deja produsul ca fiind convenabil și funcțional.

3rd Strike menționează că produsul este „convenabil și funcțional, realizat din materiale decente”, în timp ce WhatNext subliniază că „perna Sandberg USB Massage Pillow poate relaxa în timpul zilei sau la lucrul îndelungat”. Splashgames adaugă: „Pentru cei care caută confort suplimentar, recomand această pernă de masaj. Este o binecuvântare pentru orice spate obosit de gamer.”

Cumpără online la cel mai ieftin preț perna cu masaj Sandberg 640-85:

Găsește perna cu masaj Sandberg 640-85 la eMAG, unde confortul întâlnește tehnologia inovatoare. Beneficiază de cele mai recente oferte și promoții pentru a-ți îmbunătăți experiența pe scaun. Și, nu uita nici de Black Friday – click pe logo!

Impresii Finale Perna Sandberg 640-85 cu masaj: Valoarea Reală a Investiției Tale:

Perna cu masaj Sandberg 640-85 îmbină confortul ergonomic cu tehnologia modernă, oferind o soluție inovatoare pentru relaxare și confort. Dacă ești în căutarea unei modalități de a-ți îmbunătăți experiența de gaming sau de lucru, această pernă este alegerea perfectă. Profită acum de cele mai bune oferte online pentru a adăuga acest accesoriu la setup-ul tău.

Cumpără online la preț redus perna lombara pentru scaune gaming cu masaj, Sandberg 640-85:


Rezumat
product image
Review
1star1star1star1star1star
Adauga Stelute
no rating based on 0 votes
Marca
Sandberg
Numele produsului
640-85
Pret
RON 182
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări